keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Autumn it is


postaukseen55


No niin, kai näitä vois sellaisiksi asukuviksi nyt sitten kutsua. Vielä muutaman päivän voi ottaa ilon irti omasta vaatekaapista, kohta mun vaatteiden pitäisi mahtua rinkkaan ja siinäpä sitten ollaan samojen kolttujen ja rättien kanssa - no aika kauan. Tälläinen kuvattavana oleminen on muuten jokseenkin hankalaa ja kuvien onnistumisprosenttikin toistaiseksi aika alhainen. Kreditit näistä kuvista menevät H- siskolle, joka ystävällismielisesti suostui kameran taakse. Siskolta ainakin saa suoraa palautetta, enimmäkseen siitä mikä menee pieleen ("vedä nyt se maha sisään"- osastoa).

postaus5



Ilmeisesti jänskätti niin paljon, että kameraankaan en muistanut katsoa. Oh well. Kuvatkin on kummallista pikselimössöä, mutta koska musta on kehittymässä pikkuhiljaa aikamoinen velho dataamisessa, niin asian ratkaiseminen on varmaan näillä näppäimillä check. 

postaus51

postaus52

postaukseen53


Mun ihan lempparilaukku, tuo Mulberry nimittäin. Ei ehkä kesällä tosin, mutta en kyllä parempaa ole toistaiseksi löytänyt ♥  Kengät ovat viime vuoden löytö henkkamaukasta, mukavat kuin mitkä. Kummatkaan eivät pääse matkalle mukaan, mitäpä mä siellä käsilaukulla tai nilkkureilla tekisin. 

Tällä viikolla pitäisi aloittaa pakkaaminen (postipate toi retkikamppeet, jee!), tenttiin lukemista tehostaa (joopa joo..) ja tehdä vielä ne pari työvuoroakin. Ei uskoisi, että tänään on jo keskiviikko, viikon päästä ollaankin jo lentokoneessa. 

Kivaa keskiviikkoa!

 ♥ Tintti

2 kommenttia:

  1. Ihana Tintti! Tulipas iksu näitä kuvia katellessa. Tsemppiä paniikkipakkaamiseen ja muutenki viimeiseen viikkoon Baliita <3 S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihana S, sait nyt kunnian olla mun eka kommentoija! :) Kiitos, kyllä mä luulen että se tästä suttaantuu. Toivon vaan, että olisin jo siel reissumpääl ja että tää kituminen täällä olisi jo ohi :D

      Poista